Contact

Voor vragen, opmerkingen of onderzoekssuggesties kunt u altijd contact met ons opnemen. .

Adres
Randstedelijke Rekenkamer
Teleportboulevard 110
1043 EJ Amsterdam

telefoon: 020 – 58 18 585
e-mail: info@randstedelijke-rekenkamer.nl

Volg ons ook op twitter @rekenrandstad

Hoe ons te bereiken

Met het openbaar vervoer:

Vanaf NS-station Amsterdam Sloterdijk 1 minuut lopen: U verlaat het station aan de zuidoostelijke kant bij de uitgang ‘Changiweg’. U ziet het Tauro kantorencomplex, waar de Randstedelijke Rekenkamer is gehuisvest, aan de rechterkant schuin aan de overkant.

Met de auto:

In verband met de aanleg van een nieuw busstation bij Station Sloterdijk kan uw navigatiesysteem onjuiste informatie geven. Wij raden u aan om adres ‘Kingsfordweg 1’ in te toetsen. Bij aankomst is de tweede straat linksaf de Teleportboulevard. Hier bevinden zich aan de straat een beperkt aantal parkeerplaatsen tegen betaling.
De ingang van de parkeergarage bevindt zich op adres Tempelhofstraat 5. Deze garage heeft slechts een beperkt aantal plaatsen. Mocht u bij bezoek aan ons kantoor gebruik willen maken van de parkeergarage, neemt u dan contact met ons op. U kunt tegen betaling ook gebruik maken van de parkeergarage van Aristo, Tempelhofstraat 2.

  • Vanaf Utrecht (A2): afslag A10 Zuid richting Den Haag. Na de RAI via A10 West richting Zaanstad >> Na ongeveer 5 km. afslag S103/104 Haarlem. Onderaan de afslag linksaf (Haarlemmerweg). Bij het eerste verkeerslicht slaat u rechtsaf en vervolgens weer rechts. Dan gaat u aan het eind van de straat linksaf (trambaan over) en dan de tweede straat links. U bevindt zich nu op de Teleportboulevard.
  • Vanaf Den Haag/Wassenaar/Leiden: via A4/E19 richting Amsterdam. Bij knooppunt “De Nieuwe Meer” A10 West richting Zaandam/Leeuwarden, vervolgens zie boven na >>
  • Vanaf Zaandam/Leeuwarden: via A8 en A1 richting A10 West (Amsterdam). Na de Coentunnel afslag S102 richting Westpoort/Sloterdijk/Haarlem. Aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf en vervolgens bij het 2e verkeerslicht linksaf (bij Telegraafgebouw). Na station Sloterdijk gaat u bij de 2e stoplichten linksaf de Arlandaweg in. Aan het einde van de weg gaat u links de trambaan over en dan gaat u weer de tweede straat links. U bevindt zich nu op de Teleportboulevard.

 

technology themes